Για αγορές άνω των 50€ δωρεάν μεταφορικά *

6944.559.069

login  shopping cart miss poua

Στη συλλογή μας θα βρείτε κοσμήματα με υλικά όπως ζάμακ (μίξη μετάλλων) , ορείχαλκο, μπρούτζο και συγκεκριμένα επίχρυσα (24Κ) ή επάργυρα (999°). Μεγάλο μέρος της αφορά και το ατσάλι, το οποίο είναι το πιο ανθεκτικό στον χρόνο.

Όμως τι συμβαίνει με τη φροντίδα τους;

Όλα τα υλικά μπορούν να αντιμετωπίσουν φθορά. Αυτό συμβαίνει , γιατί ακόμα και το PH του δέρματος είναι παράγοντας φθοράς. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε, ώστε τα κοσμήματα μας να μείνουν αναλλοίωτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Να μη χάσουν τη λάμψη τους και να μη μας χαλάσουν τη διάθεση.

Όταν βλέπουμε ένα κόσμημα που μας αρέσει, είναι σαν να μας μαγνητίζει. Πολλές φορές το φανταζόμαστε με το κατάλληλο ντύσιμο και πραγματικά θέλουμε να το κάνουμε δικό μας. Είναι απαραίτητο όμως να γνωρίζουμε ότι κάποια φθορά είναι αναμενόμενη.

Επομένως καλό είναι για τα παραπάνω μέταλλα:

  1. Να αποφεύγετε το νερό και τα χημικά (αρώματα, κρέμες, απορρυπαντικά κλπ).
  2. Να τα βγάζετε, όταν υπάρχει κίνδυνος τριψίματος ή γρατσουνίσματος (ο ιδρώτας είναι ένας παράγοντας φθοράς).
  3. Να μην τα αφήνετε εκτεθειμένα, αλλά σε κάποιο κουτάκι.

Αν βέβαια δεν προσέξετε πολύ (να τα χαρείτε είναι το ζητούμενο) και παρατηρηθεί κάποια αλλοίωση στο χρώμα, δοκιμάστε να τα καθαρίσετε με οδοντόκρεμα σε μαλακό πανί ή βαμβάκι και ξεπλύνετε πολύ καλά.
*Για το ατσάλι καθαρίστε με χλιαρό νερό και σαπούνι.

Αυτό που προτείνουμε είναι να χαρείτε με όποιον τρόπο επιθυμείτε τα κοσμήματάς σας και να τα φοράτε όποτε και όσο εσείς νιώθετε χαρούμενες-οι. Με την εμπειρία σας, θα κατανοήσετε ποιο υλικό σας ταιριάζει. Για οποιαδήποτε αλλεργία, απαιτείται προσοχή. Μην το ξεχνάτε!

Επομένως αγαπάμε το κόσμημα και το διαχειριζόμαστε όπως μας ταιριάζει και επιθυμούμε.

By miss poua with love