Για αγορές άνω των 50€ δωρεάν μεταφορικά *

6944.559.069

login  shopping cart miss poua

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:
α) απευθείας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα misspoua με το ηλεκτρονικό καλάθι αγορών.
Β) μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Γράψτε μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας ή στέλνοντας στη διεύθυνση του e-mail μας για να μας ενημερώσετε για τα προϊόντα και τις ποσότητες που επιθυμείτε, καθώς και τη διεύθυνση που θέλετε τα προϊόντα να αποσταλούν. Εμείς θα σας απαντήσουμε για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος των προϊόντων, καθώς και τα έξοδα αποστολής.
Γ) μέσω τηλεφώνου εντός των ωρών που συμπεριλαμβάνονται στις πληροφορίες της επικοινωνίας.

Μπορείτε στη συνέχεια να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας και να πληρώσετε για τα προϊόντα μέσω paypal, με κατάθεση στην τράπεζα ή με αντικαταβολή (διαθέσιμη μόνο στην Ελλάδα).


Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε για την παραγγελία σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης, όπου αναφέρονται όλα τα στοιχεία της. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες και θα μπορείτε να βρείτε την απόδειξη ή το τιμολόγιό σας μέσα στο πακέτο παράδοσης.

Το misspoua δεν ευθύνεται για μη τήρηση των υπολογισμένων χρόνων παράδοσης όταν οφείλονται σε καθυστέρηση της μεταφορικής εταιρείας ή σε φυσικά αίτια.