Για αγορές άνω των 50€ δωρεάν μεταφορικά *

6944.559.069

login  shopping cart miss poua

Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με τους εξής τρόπους:

1. Paypal

Το Paypal είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα συστήματα πληρωμών που εγγυάται την ταχύτητα και την ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Paypal λογαριασμό σας για τη συναλλαγή.

 

2. Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή μέσω Paypal και αφού μεταβείτε στο PayPal πατάτε στο κάτω μέρος της σελίδας το κουμπί που αναγράφει Pay with Credit or Debit card (Πληρωμή με Πιστωτική κάρτα).

 

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό πληρωμής σε έναν από τους  παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Η κατάθεση πρέπει να γίνει με αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας. Η παραγγελία θα αποσταλεί από εμάς εφόσον γίνει η κατάθεση και η επιβεβαίωση της πληρωμής. Είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω mail για την πραγματοποίηση της πληρωμής αποστέλλοντας μας αντίγραφο της μεταφοράς- κατάθεσης. 
Κάνετε τραπεζική κατάθεση του ποσού σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:
Τράπεζα Πειραιώς:

ΙΒΑΝ: GR4501720700005070101967669

Αρ. Λογαριασμού: 5070101967669

Δικαιούχος: Κατσαρού Δήμητρα Μαρία


Εθνική Τράπεζα:

ΙΒΑΝ: GR9601100530000005300500831

Αρ. Λογαριασμού: 05300500831

Δικαιούχος: Κατσαρού Δήμητρα Μαρία

*Στην επιλογή τρόπου πληρωμής "Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό" ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει τηλεφωνικώς την εταιρία για την ολοκλήρωση της πληρωμής ή να στείλει το αποδεικτικό κατάθεσης στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

*Η αποστολή της παραγγελίας θα γίνει μετά την κατάθεσή σας. Η μεταφορά χρημάτων γίνεται δεκτή από την ίδια τράπεζα. Από διαφορετική τράπεζα τα έξοδα τα επιβαρύνεται ο εντολέας.

 

4. Αντικαταβολή

Πληρώνετε για την αγορά σας στον διανομέα/courier κατά την παράδοση του προϊόντος. 

*Για αγορές άνω των 55€ η αντικαταβολή δε γίνεται δεκτή.

*Στην επιλογή τρόπου πληρωμής "Αντικαταβολή" ο πελάτης οφείλει να καταβάλλει ολόκληρο το κόστος της παραγγελίας στον διανομέα. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν δεχθεί την παραγγελία με δική του υπαιτιότητα, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Μέσω IRIS

Μπορείτε να προχωρήσετε στην εξόφληση της παραγγελίας σας, μέσω του IRIS payment στο Α.Φ.Μ.: 117153595
ή σκανάρωντας το παρακάτω QR Code:
irisQrCode

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας ή μέσω paypal διεκπεραιώνονται μέσω της αντίστοιχης πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.