Για αγορές άνω των 50€ δωρεάν μεταφορικά *

6944.559.069

login  shopping cart miss poua

Η εταιρεία misspoua αφορά χειροποίητα είδη τα οποία γίνονται κατόπιν παραγγελίας και επιλογής του πελάτη. Επομένως επιστροφές και αλλαγές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές.


Πολιτική Επιστροφών και αλλαγών

Εξαιρέσεις αποτελούν μόνο οι παρακάτω περιπτώσεις:

Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος
Παρόλο που έχουμε φροντίσει την ασφαλή μετακίνηση των προϊόντων μας ώστε να τα παραλαμβάνετε ακέραια, εάν ωστόσο διαπιστώσετε ότι έχει προκληθεί κάποια φθορά στα προϊόντα που παραλάβατε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός ημερολογιακών 5 ημερών άμεσα με ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλέστε στο 6944.559.069 και θα αναλάβουμε την επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος και την αποστολή νέου. Τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς θα βαρύνουν την εταιρεία. Για την αντικατάσταση χρειάζεται να επιστραφεί το ελαττωματικό προϊόν εντός της αρχικής του συσκευασίας αχρησιμοποίητο.


Αποστολή λανθασμένης παραγγελίας
Στην περίπτωση παραλαβής προϊόντων διαφορετικής παραγγελίας από αυτά που περιλαμβάνονταν στην δικιά σας παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός ημερολογιακών 5 ημερών ή καλέστε στο 6944.559.069 και θα αναλάβουμε την επιστροφή των λανθασμένων προϊόντων και την εκ νέου αποστολή των σωστών. Τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς θα βαρύνουν την εταιρεία.


Όλες οι άλλες περιπτώσεις για επιστροφές και αλλαγές προϊόντων δεν θα γίνονται δεκτές.


Επικοινωνήστε μαζί μας σε οποιαδήποτε περίπτωση ώστε να διαχειριστούμε κατάλληλα την παραγγελία σας και την επιθυμία σας.