Για αγορές άνω των 50€ δωρεάν μεταφορικά *

6944.559.069

login  shopping cart miss poua

Εισαγωγή

Η Προστασία προσωπικών δεδομένων της ιστοσελίδας "misspoua.gr" διέπετε από τους νόμους και τις διατάξεις του ελληνικού δικαίου (Ν. 2472/1997) για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Η Εταιρία ενδέχεται να διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία των πελατών της αποκλειστικά και μόνο για λόγους επικοινωνίας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και σε καμία περίπτωση δεν εκμεταλλεύεται εμπορικά τα προσωπικά δεδομένα μέσω ενοικίασης, ανταλλαγής ή πώλησης τους σε τρίτους.

Διαδικασία συλλογής προσωπικών δεδομένων

Πιο αναλυτικά:

  1. Συλλέγουμε την ηλεκτρονική διεύθυνση και το όνομα χρήστη που εσείς καταχωρήσατε, κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπο της εταιρίας (για περιπτώσεις εγγραφής νέου χρήστη).
  2. Συλλέγουμε την ηλεκτρονική διεύθυνση, το όνομα, το επίθετο, τη διεύθυνση, το ταχυδρομικό κώδικα, την πόλη και το τηλέφωνο επικοινωνίας σας, κατά την αποδοχή της παραγγελίας σας.
  3. Συλλέγουμε την ηλεκτρονική διεύθυνση κατόπιν εγγραφή σας στο newsletter της εταιρίας misspoua.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα ως άνω προσωπικά δεδομένα

  • Διατηρούμε τα στοιχεία που μας έχετε παραχωρήσει κατά την εγγραφή σας στην εταιρεία για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε να παραμείνετε εγγεγραμμένοι σε αυτόν και να είμαστε σε επικοινωνία.
  • Διατηρούμε τα στοιχεία που μας έχετε παραχωρήσει για την εκτέλεση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάνει εγγραφή στο σύστημα, τα προσωπικά σας στοιχεία διαγράφονται εντός 2 ετών από την ημερομηνία παραγγελίας
  • Διατηρούμε τα στοιχεία που μας έχετε παραχωρήσει ώστε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο, εκπτωτικά κουπόνια και ενημέρωση για άλλες προωθητικές ενέργειες, για όσο χρόνο επιθυμείτε να τα λαμβάνετε. Είναι χαρά μας να επικοινωνούμε μαζί σας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Τι κάνουμε αυτές τις Πληροφορίες

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αποκλειστικά για τη διαχείριση των παραγγελιών σας και σε καμία περίπτωση αυτές δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους.

Περιοδικά και κατόπιν έγκρισής σας, σας αποστέλλουμε προωθητικά emails (newsletters) με τις προσφορές & τα προϊόντα μας.

Τέλος η εταιρία εφαρμόζει συγκεκριμένες διαδικασίες τεχνικής και οργανωτικής ασφαλείας, προκειμένου να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα και τη μετάδοση αυτών για την ορθή χρήση τους.

Αλλαγές στην παρούσα πολιτική

Η Εταιρία μας, διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας Πολιτικής, πάντα σε συμφωνία με τους εφαρμοστέους κανόνες δικαίου. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας θα πρέπει να διαβάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την παρούσα Πολιτική για να ενημερώνονται σχετικά με οποιαδήποτε αλλαγή, που πραγματοποιείται ενώ η Εταιρία μας δεσμεύεται να προβαίνει στις απαραίτητες ενημερώσεις των επισκεπτών με κάθε πρόσφορο μέσο. Η τελευταία έκδοση της παρούσας Πολιτικής έγινε την 24-10-2022.